Kaplan’da Balıkesirspor mesaisi sürüyor

PTT 1. Ligin 22. Haftasında sahasında Balıkesirspor’u ağırlayacak Adanaspor hazırlıklarını sürdürdü.

Lig’in lideri konumunda bulunan Adanaspor’da morallerinde üst seviyede olduğu gözlendi. Teknik Direktör Engin İpekoğlu nezaretinde çalışmalarını Osman Yereşen Tesislerinde sürdüren turuncu-beyazlılar öğle saatlerinde yaptığı çalışmaya ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra koordinasyon çalışması yapan ekip antrenmanın ikinci bölümünde hücum varyasyonları üzerine çalıştı. Yaklaşık 1 saat süren antrenman çift kale maçla tamamlandı.

 

Didi'nin MR'ı çekildi

 

Öte yandan Denizlispor mücadelesinin ardından sol bacağında ağrı hisseden Didi’nin  MR’ı çekildi. Çekilen MR sonucu sol arka adalesinde ödem oluştuğu anlaşıldı. Adanaspor Kulüp Masörü Yılmaz Renksizkaya tarafından tedavisine hemen başlanan Didi’nin Balıkesirspor maçına yetiştirilmeye çalışıldığı ifade edildi.

Didi’nin yanı sıra Adanaspor’un bir diğer sakatlık yaşayan futbolcusu Renan’ın forma giyip giymeyeceği ise teknik ekip ve sağlık ekibinin istişaresi sonucuna göre netlik kazanacak.

 

Kaptan Merthan Açıl ve Yakup Demir’e sürpriz doğum günü kutlaması

 

Turuncu-beyazlı takımın  iki stoperi Merthan Açıl ve Yakup Demir yeni yaşlarını kutladı.

Gerçekleştirilen son antrenman sonrası Adanasporlu futbolcular takım arkadaşları  kaptan Merthan Açıl ve Yakup Demir’e sürpriz doğum günü kutlaması yaptı. İki stoper kendileri için yaptırılan pastayı birlikte üfleyerek  tebrikleri kabul etti.

Adanaspor taraftarıda kaptan Merthan Açıl’ı unutmadı. Taraftarlarda kendi aralarında organize olarak Merthan Açıl’a doğum günü sürprizi yaptı. Merthan Açıl ise kendisi mutlu eden taraftarlara teşekkür ederek birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Adanaspor Balıkesirspor mücadelesinin bilet fiyatları

Kale Arkası 5 TL
Maraton   10 TL
Kapalı Alt  15 TL

Kapalı Üst 20 TL

Öte yandan Tek Girişlik Passkart ücretli oluyor. Maç saatlerinde gişelerde oluşan yoğunluğu önlemek amacıyla bu uygulamaya gidildiği belirtildi. İşte o açıklama ;

Bu hafta itibariyle  kartı eline ulaşmış ancak maça gelirken kartını unutmuş  kişiler için passkartlar ücretli oluyor.

Maç saatlerine doğru stadyum gişelerinde ki en büyük yoğunluğu paskart almak için gelenler oluşturuyor. Bunların çoğunluğu kartını yanında taşımayanlar. Bu keyfi  durumu ortadan kaldırmak ve stadyum organizasyonlarını rahatlatmak amacıyla bu karar alınmıştır.

Kartı kuryede olanlardan her hangi bir ücret alınmayacaktır. Kartını kaybetmiş olanlar ve kartını henüz teslim almayanlar  için ise üç kez ücretsiz olarak verilecek, kaç kart verildiği sayaçlar ile kontrol edilecek kişi henüz kartını yeniletmek için başvurmadıysa veya kartı gişede veya PTT'de hazır olduğu halde teslim almadıysa  ücret talep edilecek. Anlaşılacağı üzere burada sadece keyfi  olarak davrananlardan para alınacaktır.