Kaplan'da ''beş'' sesleri

Spor Toto 1. Lig'de son 4 maçını kazanarak dikkatleri üzerine çeken Adanaspor, hafta sonu sahasında yapacağı Keçiörengücü maçını da kazanarak seriyi beş maça çıkarmayı hedefledi.

Spor Toto 1. Lig’de son 4 maçını kazanarak dikkatleri üzerine çeken Adanaspor, hafta sonu sahasında yapacağı Keçiörengücü maçını da kazanarak seriyi beş maça çıkarmayı hedefledi.

Turuncu-beyazlı futbolcular, dün Çatalan Tesisleri’nde Teknik Direktör Sait Karafırtınalar nezaretinde Keçiörengücü maçı hazırlıklarına yapığı antrenmanla devam etti. Bir saate yakın süren antrenmanda Teknik Direktör Karafırtınalar, futbolcuları sık sık uyardı. Antrenmanda futbolcuların bir hayli neşeli oldukları gözlendi.

Lig’deki son 4 maçını kazanarak dikkatleri üzerine çeken Adanaspor, hafta sonu sahasında yapacağı Keçiörengücü maçını da kazanarak seriyi beş maça çıkarmayı hedefledi.

FUTBOLCULARA OYUN KURALLARI SEMİNERİ

Bu arada, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) eğitmeni Mehmet Nevzat Adal, turuncu-beyazlı futbolculara Çatalan Tesisleri’ndeki Toplantı Salonu’nda oyun kurallarındaki değişikliklerle ilgili seminer verdi.

BİLETLER SATIŞA ÇIKTI

Öte Yandan, Keçiörengücü maçı biletleri satışa çıktı. Güney Batı Tribünü biletleri 60, Maraton ve Arjantin köşe biletleri 10’ar liradan satılacak. 18 yaşındaki küçükler ise maçı ücretsiz izleyebilecek.