Kaplan'da birinci etap sona erdi

TFF 1. Lig takımlarından Adanaspor'un 28 Haziran'dan bu yana Bolu'da sürdürdüğü birinci etap hazırlık kampı sona erdi. Romen ekibiyle yapılan ve 2-2 berabere sona eren hazırlık maçının ardından futbolculara 2 gün izin verildi.

TFF 1. Lig takımlarından Adanaspor’un 28 Haziran’dan bu yana Bolu’da sürdürdüğü birinci etap hazırlık kampı sona erdi. Romen ekibiyle yapılan ve 2-2 berabere sona eren hazırlık maçının ardından futbolculara 2 gün izin verildi.

Turuncu-beyazlı futbolcular 28 Haziran’da Bolu’da başlayan 1. Etap kamp hazırlıkları sırasında Teknik Direktör Mustafa Kaplan nezaretinde günde çift antrenman yaptı. Yeni oluşturulan kadronun bu süre zarfında birbirleriyle uyum sağlamalarına önem verildi.

Birinci etap kamp çalışması Romanya Liga 2. Ekiplerinden CSC 1599 Selimbar ile yapılan karşılaşmanın ardından sona erdi. 2-2 sona eren karşılaşmada uruncu-beyazlıların gollerini 37. Dakikada penaltıdan Bennasser ile 50. Dakikada Ahmethan Köse kaydetti.

Adanaspor sahaya Hasan Hüseyin Kınay, Harun Kaya, Emre Kaplan, Evren Korkmaz, Roche, Bennasser, Özcan, İbrahim, Ahmethan Köse, Bruns ve Ömer Çakı’dan oluşan 11 ile çıktı.

Turuncu-beyazlılar 2. Etap kamp hazırlıklarına yarın Bolu’da start verecek.