Kaplan da Elazığ startı veriliyor

Yeni sezona Bolu'da bir ayı aşkın süredir yaptığı kamp çalışmaları ile hazırlanan Adanaspor'da Boluspor'la yapılan maç sonrası futbolculara verilen 2 gün izin bugün bitiyor. Turuncu-beyazlı futbolcular akşam saatlerinde Adana'da toplanarak ligin ilk maçı olan Elazığspor maçının startını verecek.

Yeni sezona Bolu’da bir ayı aşkın süredir yaptığı kamp çalışmaları ile hazırlanan Adanaspor’da Boluspor’la yapılan maç sonrası futbolculara verilen 2 gün izin bugün bitiyor. Turuncu-beyazlı futbolcular akşam saatlerinde Adana’da toplanarak ligin ilk maçı olan Elazığspor maçının startını verecek.

Osman Yereşen Tesisleri’nde akşam saatlerinde toplanacak olan turuncu-beyazlılar, ardından Teknik Direktör Cihat Arslan yönetiminde 11 Ağustos Cumartesi günü kendi saha ve seyircisi önünde yapacakları Elazığspor maçının hazırlıklarına başlayacak.

Teknik Direktör Arslan, çok iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, bazı mevkilerde eksiklerinin olduğunu söyledi. Kadroya en az 3 futbolcu takviyesi isteyen Arslan, ligin ilk maçı olan Elazığspor karşısında galip gelerek sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini ifade etti.