Kaplan'da hazırlıklar tamamlanıyor

Spor Toto 1. Lig'de hafta sonu deplasmanda Balıkesirspor ile karşılaşacak olan Adanaspor bugün yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak. Turuncu-beyazlılar yarın sabah saatlerinde Balıkesir'e hareket edecek.

Spor Toto 1. Lig’de hafta sonu deplasmanda Balıkesirspor ile karşılaşacak olan Adanaspor bugün yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak.  Turuncu-beyazlılar yarın sabah saatlerinde Balıkesir’e hareket edecek.

Turuncu-beyazlılar Balıkesirspor maçı hazırlıklarını dün Osman Yereşen Tesisleri’nde Teknik Direktör Eyüp Arın nezaretinde yaptığı sürdürdü. Bir saati aşkın süren antrenmanda  Teknik Direktör Arın, futbolcularından zorlu maçta yapmaları gereken hareketleri tek tek anlattı. Arın, Balıkesirspor’un güçlü bir rakip olduğunu anımsatarak, ‘’Bizde güçlü bir takımız. Zorlu deplasmandan galibiyetle döneceğimize inanıyorum’’ dedi.

DİGAO TAKIMLA ÇALIŞTI

Bu arada, sakatlığı nedeniyle geçen hafta forma giyemeyen Digao takımla birlikte çalışmalara başladı. Teknik Direktör Arın’ın görev vermesi durumunda Digao forma giyebilecek.

HAKEM MUSTAFA KÜRŞAD FİLİZ

Öte yandan, TFF Merkez Hakem Komitesi Balıkesir maçının hakemini açıkladı. Buna göre, karşılaşmayı Mustafa Kürşad Filiz yönetecek. Yardımcılıklarını da Özgür Ertem ile Ali Tuna yapacak.