Kaplan'da hedef 2'de 2

Ümraniyespor maçının hazırlıklarını dün akşam yaptığı tek antrenmanla sürdüren Adanaspor'da hedef belirlendi. İkinci yarıya Elazığspor galibiyeti ile başlayan turuncu-beyazlılar Ümraniyespor'u da yenerek 2'de 2 yapmak istiyor.

Ümraniyespor maçının hazırlıklarını dün akşam yaptığı tek antrenmanla sürdüren Adanaspor’da hedef belirlendi. İkinci yarıya Elazığspor galibiyeti ile başlayan turuncu-beyazlılar Ümraniyespor’u da yenerek 2’de 2 yapmak istiyor.

Turuncu-beyazlılar dün akşam saatlerinde Teknik Direktör Coşkun Demirbakan’ın nezaretinde Osman Yereşen Tesisleri’nde yaptığı tek antrenmanla Ümraniyespor maçının hazırlıklarına devam etti. Isınma hareketleri ile başlayan ve ardından devam eden eden antrenman bir saati aşkın sürdü. Demirbakan antrenmanda futbolcularını sık sık uyardı.

Bu arada, sakatlıktan kurtulan Robert takımla birlikte antrenmanlara başlarken, Renan Diniz ile Digao ise çalışmalarını bireysel olarak sürdürüyor.

3 CEZALI

Öte yandan, kart cezalarından dolayı kaptan Veli, Hakan ve Özkan 28 Şubat Pazartesi günü yapılacak Ümraniyespor maçında forma giyemeyecek.

BİLET FİYATLARI AÇIKLANDI

Diğer taraftan, Adanaspor A.Ş.,  yönetimi Ümraniyespor maçının bilet fiyatlarını açıkladı.  Buna göre, Güney Kapalı Üst 30, Maraton 15, Arjantin köşesi 10, misafir tribün biletleri ise 13 liradan satılacak.