Kaplan'da hedef galibiyet

TFF 1. Lig'de kalma mücadelesi veren Adanaspor Altay maçı hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamladı. Turuncu-beyazlılar bu sabah uçakla İzmir'e gidecek.

TFF 1. Lig’de kalma mücadelesi veren Adanaspor Altay maçı hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamladı. Turuncu-beyazlılar bu sabah uçakla İzmir’e gidecek.

Turuncu-beyazlılar yarın İzmir deplasmanında yapacağı Altay maçı hazırlıklarını Osman Yereşen Tesisleri'nde, teknik direktör Eyüp Arın yönetiminde sürdürdü. Bir saati aşkın süren antrenmanın ardından turuncu-beyazlılar hazırlıklarını tamamladı.

Teknik Direktör Arın, bir hafta içerisinde 3 maç yapacaklarını ifade ederek, bu zorlu trafiğin ilk maçı olan Altay karşısında alacakları 3 puanın kendilerine büyük moral sağlayacağını söyledi.

Altay maçı hazırlıklarını tamamlayan turuncu-beyazlılar bu sabah uçakla İzmir’e hareket edecek. Turuncu-beyazlılar kampa girerek maç saatini bekleyecek.

HAKEM BÜLENT BİRİNCİOĞLU

Bornova Stadı’nda yarın Saat 16.30’da başlayacak maçı Bülent Birincioğlu yönetecek. Yardımcılıklarını da Cemil Tunç ile Hakan Karabalcık yapacak.