Kaplan'da neşeli antrenman

Spor Toto 1. Lig'de Ankara deplasmanında Gençlerbirliği'ni 3-0 yenerek son 4 maçını kazanan Adanaspor, hafta sonu sahasında yapacağı Keçiörengücü maçının hazırlıklarının startını verdi.

Spor Toto 1. Lig’de Ankara deplasmanında Gençlerbirliği’ni 3-0 yenerek son 4 maçını kazanan Adanaspor, hafta sonu sahasında yapacağı Keçiörengücü maçının hazırlıklarının startını verdi.

Gençlerbirliği maçı sonrası karayoluyla Adana’ya dönen turuncu-beyazlı futbolcular, dün öğle saatlerinde Çatalan Tesisleri’nde toplandı. Futbolcular, ardından Teknik Direktör Sait Karafırtınalar nezaretinde Keçiörengücü maçının startını verdi. Antrenman öncesi Teknik Direktör Karafırtınalar, futbolcularla toplantı yaparak Gençlerbirliği galibiyetinden dolayı tebrik etti.

Karafırtınalar, bu maçın artık geri kaldığını söylediği futbolcularından Keçiörengücü maçına odaklanmalarını ve bu maçtan da 3 puanla ayrılmalarını istedi.

Yaklaşık bir saat süren antrenman düz koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Dar alanda pas çalışmasıyla devam eden antrenman çift kale maçla sona erdi.