Kaplan'da neşeli başlangıç

Spor Toto 1. Lig'de geçen hafta Afjet Afyonkarahisaspor'u deplasmanda 3-0 yenerek moral motivasyon açısından üst seviyeye çıkan Adanaspor'da Altay maçı hazırlıkları neşeli başladı.

Spor Toto 1. Lig’de geçen hafta Afjet Afyonkarahisaspor’u deplasmanda 3-0 yenerek moral motivasyon açısından üst seviyeye çıkan Adanaspor’da Altay maçı hazırlıkları neşeli başladı.

Turuncu-beyazlı futbolcular Afyonspor maçı sonrası verilen bir günlük iznin ardından dün akşam saatlerinde Osman Yereşen Tesisleri’nde toplandı. Futbolcular, ardından Teknik Direktör Coşkun Demirbakan nezaretinde hafta sonu sahalarında yapacakları Altay maçının hazırlıklarına başladı.

Antrenman öncesi Teknik Direktör Demirbakan, futbolcularla kısa bir toplantı yaparak, galibiyetten dolayı kutladı. Isınma hareketleri ile başlayan ve bir saati aşkın süren antrenmanda futbolcuların neşeli oldukları gözlendi.

MAÇ PAZAR GÜNÜNE ALINDI

Bu arada, Adanaspor'un bu hafta sahasında konuk edeceği Altay maçının günü değişti. Daha önce cumartesi günü saat 16.00'da oynanacağı açıklanan Adanaspor-Altay maçı cumartesi günü MHP'nin mitingi olması nedeniyle pazar günü saat 16.00'a alındığı açıklandı.