Kaplan da neşeli günler

PTT 1. Lig de 1461 Trabzonspor’u 4-0 yenerek Süper Lig yolunda yalnız kalan ve lider Adanaspor’da antrenmanlar neşe içerisinde geçiyor.

Turuncu-beyazlılar hafta sonu deplasmanda yapacakları ve galip gelmeleri halinde tur atacakları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını teknik direktör Engin İpekoğlu nezaretinde, neşe içerisinde sürdürüyor.

Hazırlıklar sırasında İpekoğlu, çift kale maç sırasında zaman zaman oyunu durdurarak futbolcularını ikaz ederek, yapmaları gereken hareketler konusunda uyarıyor.

İpekoğlu, futbolcularını erken havaya girmemeleri konusunda da ikaz ederek, alınması gereken puanları alıp Süper Ligi matematiksel olarak garantilemelerini de istedi.

TARAFTARLAR ÇIKARTMA YAPACAK

Öte yandan, taraftarlarda Gaziantep Büyükşehir Belediyesi maçı için Gaziantep’e çıkartma yapacak. Taraftarlar için ayrılan 1600 bilet sayısının artırılması için rakip takım yöneticileri ile görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.

Öte yandan,  Adanaspor, 16.04.2016 tarihinde oynanan Adanaspor.-1461 Trabzon PTT 1.Lig müsabakasındaki "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevk edildi.

Adanapsor ortaokul öğrencileriyle buluştu

Adanaspor’un başarılı futbolcularından Hayrullah Mert Akyüz, Emre Uğur Uruç ve Canberk Dilaver  Şehit Mahmut Yeşilçam Ortaokulunu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.

Adana Merkez Seyhan İlçesine bağlı Sarıhamzalı  Mahallesi’nde bulunan Şehit Mahmut Yeşilçam Ortaokulu’nun düzenlediği ‘’Bir derste sen anlat’’ projesi kapsamında yapılan panelin bu haftaki konukları Adanaspor’un başarılı futbolcuları Hayrullah Mert Akyüz, Emre Uğur Uruç ve Canberk Dilaver oldu.