Kaplan'da tek hedef galibiyet

TFF 1. Lig'de yarın sahasında Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Adanaspor hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanın ardından tamamlayacak.

TFF 1. Lig’de yarın sahasında Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Adanaspor hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanın ardından tamamlayacak.

Turuncu-beyazlılar dün Osman Yereşen Tesisleri’nde Eskişehirspor maçının hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktörü Levent Eriş yönetiminde hazırlıklarını sürdüren futbolcular pas çalışmaları dar, alanda orta şut ve taktiksel oyunlarla günü tamamladı. Antrenmanı taraftarlara ve basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

Turuncu-beyazlılar bugün yapacakları antrenmanın ardından hazırlıklarını tamamlayarak kampa girecek ve maç saatini bekleyecek.

HAKEM ALPER ÇETİN

Yarın 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda oynanacak mücadele saat 21:45’de başlayacak. Karşılaşmayı hakem Alper Çetin yönetecek. Çetin'in yardımcılıklarını Ömer Tevfik Özkoç ve Ata Yıldırım yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak Oğuzhan Aksu görev alacak.