Kaplan'da tek hedef galibiyet

Adanaspor bugün sahasında yapacağı Eskişehirspor maçında sahaya mutlak galibiyet için çıkacak.

Turuncu-beyazlılar dün Teknik Direktör Emrah Bayraktar nezaretinde Osman Yereşen Tesisleri2nde Eskişehirspor maçının son hazırlığını yaptı. Bir saat süren antrenmanda bugünkü maçın taktiği üzerinde duruldu. Turuncu-beyazlılar antrenmanın ardından kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

Teknik Direktör Bayraktar,  arka arkaya puan kayıpları ve hedeften uzaklaşma durumundan kaynaklı oyuncuların psikolojik olarak düşüş yaşadığını anlatarak, "İlk etapta bu durumu ortadan kaldırıp, motivasyonu tekrar aşılamak gerekiyor. Daha sonra da oynamak istediğimiz futbolu haftadan haftaya geliştirmek gerekiyor. Oyuncu gurubunun birçoğunu geçen sezon sportif direktör olarak görev yaptığım dönemden tanıyorum. Bu anlamda çok yabancısı olmadığım bir kulüp ve oyuncu gurubu. Ümit ediyorum izleyenlere keyif veren bir futbol anlayışıyla sahada olacağız." diye konuştu.

BAŞKAN AKGÜL’E ÇİÇEK

Bu arada, Osman Yereşen Tesisleri’ne gelen bir grup taraftar antrenman öncesi Başkan Bayram Akgül ile Teknik Direktör Emrah Bayraktar’a çiçek vererek başarılar diledi

HAKEM EMRE MALOK

5 Ocak Stadı’nda Saat 16.00’da başlayacak müsabakayı hakem Emre Malok yönetecek. Yardımcılıklarını Erkan Akbulut ile Murat Altan yapacak.