Kaplan da yaprak dökümü

TFF 1. Lig takımlarından Adanaspor Belek'te ikinci yarı hazırlıklarını sürdürürken ligin ilk yarısında istenilen düzeyde verim alınamayan futbolcularla da yolar ayrılmaya başlandı. Turuncu-beyazlılar Vinicisus ve Sercan Kaya ile yolları ayırdı.

TFF 1. Lig takımlarından Adanaspor Belek’te ikinci yarı hazırlıklarını sürdürürken ligin ilk yarısında istenilen düzeyde verim alınamayan futbolcularla da yolar ayrılmaya başlandı. Turuncu-beyazlılar Vinicisus ve Sercan Kaya ile yolları ayırdı.

Turuncu-beyazlılar TFF 1. Lig’in ikinci yarısı için çalışmalarına Antalya Belek’te kamp yaptıkları otelin sahasında hazırlıklarını Teknik Direktör Osman Özköylü nezaretinde sürdürüyor. Antrenman öncesi Teknik Direktör Osman Özköylü futbolcularla  kısa bir toplantı yaptı. 

Ardından ısınma, çabukluk ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenmanda futbolcular,  dayanıklılık idmanı yaptılar.

Adanaspor, hazırlıklarına bugün gerçekleştireceği antrenmanla devam edecek.

-İKİ FUTBOLCUYLA DAHA YOLLAR AYRILDI-

Bu arada, Uğur Daşdemir ve Gökhan Meral’in ardından, teknik kadronun verdiği rapor doğrultusunda Vinicisus ve Sercan Kaya ile karşılıklı anlaşılarak yollar ayrıldı. Bu arada, ara transfer çalışmalarında anlaşma sağlanan futbolcularla önümüzdeki günlerde imza attırılacağı öğrenildi.