Kaplan'da yeniden ilk 6 sesleri

Spor Toto 1. Lig'de sahasında Manisaspor'u 2-0 yenen Adanaspor'da rakiplerinin puan kaybetmesiyle yeniden ilk 6 umutları arttı.

Spor Toto 1. Lig’de sahasında Manisaspor’u 2-0 yenen Adanaspor’da rakiplerinin puan kaybetmesiyle yeniden ilk 6 umutları arttı.

Ligin son haftaların formda takımı Manisaspor’u sergilediği güzel bir futbolla 2-0 yenmeyi başaran turuncu-beyazlılar da moraller yerinde. Manisaspor’u yenerek puan cetvelinde bu takımın üzerine çıkan turuncu-beyazlılar Samsunspor ve Eyüpspor’un yenilmesiyle yeniden ilk 6’ı için umutlandı.

Turuncu-beyazlıların 14 Mart Pazartesi günü sahasında Eyüpspor ile yapacağı karşılaşma büyük önem kazandı. Turuncu-beyazlılar rakiplerini yenerek aradaki puan farkını indirmek için sahaya çıkacak.

Hazırlıklar sürüyor

Bu arada, turuncu-beyazlı futbolcular Eyüpspor maçı hazırlıklarını Çatalan Tesisleri’nde sürdürüyor. Teknik Direktör Sait Karafırtınalar nezaretindeki antrenman bir saati aşkın sürdü. Futbolcular, hazırlıklarını bugün yapacakları antrenmanla sürdürecek.

BİLETLER SATIŞTA

Bu arada, Eyüpspor maçı biletleri satışa çıkarıldı. Buna göre; Güney Batı 60, Maraton ve Arjantin köşe biletleri 10’ar liradan satılacak. 18 yaş altı ise maça ücretsiz girebilecek.