Kaplan'da yüzler gülüyor

TFF 1. Lig'de sahasında İstanbulspor'u 1-0 yenerek sezona 3 puanla başlayan Adanaspor'da yüzler gülüyor. Teknik Sorumlu Recep Yazıcı, takımın oyunundan memnun olduklarını söyledi.

TFF 1. Lig’de sahasında İstanbulspor’u 1-0 yenerek sezona 3 puanla başlayan Adanaspor’da yüzler gülüyor. Teknik Sorumlu Recep Yazıcı, takımın oyunundan memnun olduklarını söyledi.

5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’ndaki müsabakaya turuncu-beyazlılar mutlak galibiyet parolasıyla çıktılar. Denk kuvvetlerin maçı şeklinde geçen müsabakada sahneye çıkan ve transfer döneminde yeniden yuvaya dönen Tevfik Altındağ, takımının galibiyet golünü atarak gemisini kurtaran kaptan oldu. Turuncu-beyazlıların sergilediği sert ve agresif mücadele gelecek maçlar için umut verirken, takımın başına getirilen Fatih Akyel’de saha kenarında bir hayli hırslıydı. Bir dakika olsun yedek kulübesine oturmayan Akyel, saha kenarından futbolcularını önde pres yapmaları konusunda uyardı. Futbolcular da Akyel’in isteğini yerine getirmek için çaba harcadılar.