Kaplan'dan moralsiz başlangıç

Yeni Adana Stadı'nın ilk maçında lider Giresunspor'a 4-0 gibi farklı bir skorla yenilen Adanaspor 1 Mart Pazartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Tuzlaspor maçı hazırlıklarına moralsiz başladı.

Yeni Adana Stadı’nın ilk maçında lider Giresunspor’a 4-0 gibi farklı bir skorla yenilen Adanaspor 1 Mart Pazartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Tuzlaspor maçı hazırlıklarına moralsiz başladı.

Turuncu-beyazlılar Giresunspor maçınım ardından dün öğle saatlerinde Osman Yereşen Tesisleri’nde toplandı. Futbolcular ardından Teknik Direktör Emrah Bayraktar nezaretinde Tuzlaspor maçı hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Bayraktar, antrenman öncesi futbolcularla kısa bir toplantı yaparak yenilgiyi unutmalarını ve önlerindeki Tuzlaspor maçına odaklanmalarını istedi.

Bayraktar’ın konuşmasının ardından başlayan antrenman bir saati aşkın sürdü.

Kaleci Karacic'in durumu takip ediliyor

Giresunspor maçında rahatsızlanan ve oyundan çıkmak zorunda kalan kaleci Goran Karacic hakkında açıklamada bulundu.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Kalecimiz Goran, Giresunspor maçı esnasında tansiyonun düşmesi sonucunda hastaneye kaldırılmıştır. Hastanede ilk müdahalesi yapılan Goran'ın yarın daha detaylı tetkikleri yapılacaktır. Kalecimiz Goran Karacic şu an tesislerimizde sağlık ekibimizin kontrolündedir. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Doğum günü kutlaması

Bu arada, antrenman önces kaleci Burak Çapkınoğlu ile masör Tolga Ertürk’ün doğum günü nedeniyle teknik heyet ve futbolcular tarafından kutlama yapıldı.