Kaplan Galatasaray'a hazırlanıyor

Spor Toto Süper Lig de 3 Nisan Pazartesi günü deplasmanda ligin güçlü takımlarından Galatasaray ile karşılaşacak Adanaspor, hazırlıklarını sürdürüyor. Levent Şahin'in A Milli Takım'daki görevinin başında olması nedeniyle futbolcuları bu önemli maça yardımcı antrenör Ersin Aka hazırlıyor.

Spor Toto Süper Lig de 3 Nisan Pazartesi günü deplasmanda ligin güçlü takımlarından Galatasaray ile karşılaşacak Adanaspor, hazırlıklarını sürdürüyor. Levent Şahin’in A Milli Takım’daki görevinin başında olması nedeniyle futbolcuları bu önemli maça yardımcı antrenör Ersin Aka hazırlıyor.

Yardımcı antrenör Ersin Aka nezaretindeOsman Yereşen Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanlar yaklaşık bir saat sürüyor. Antrenman ısınma ve core training çalışmasıyla başladı. Daha sonra ikişerli gruplara ayrılan turuncu-beyazlı futbolcular koordinasyon çalışması yaptı.

Antrenmanın ikinci bölümünde dar alan oyun oynayan Adanaspor, son bölümde ise geniş alan oyun oynayarak antrenmanı sonlandırdı.

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Şahin,  A Milli Takım'ın, 27 Mart'ta Eskişehir'de Moldova ile yapacağı hazırlık maçının ardından Adana’ya dönecek.