Kaplan galibiyet arayacak

TFF 1. Lig takımlarından Adanaspor bugün Ankara deplasmanında karşılaşacağı Osmanlıspor maçında sahaya galibiyet için çıkacak.

Turuncu-beyazlılar, Osmanlıspor maçının Adana’daki hazırlıklarını önceki gün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı. Osman Yereşen Tesislerinde Teknik Direktör Levent Eriş nezaretinde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra 2 gruba ayrılan futbolcular, dar alanda top kapma ve pas çalışması yaptı. Adanaspor antrenmanın ikinci bölümünde ise taktiksel oyunlar oynayarak hücum varyasyonları üzerinde çalıştı. Yaklaşık 80 dakika süren antrenman çift kale maçlarla tamamlandı.

Hazırlıkların tamamlanmasının ardından kafile dün sabah saatlerinde kara yoluyla Ankara’ya gitti. Turuncu-beyazlılar burada yaptıkları son antrenmanın ardından kampa girdi ve maç saatini beklemeye başladı.

 

TARAFTARDAN PASTA İKRAMI

Öte yandan Turuncu-Beyazlı taraftarlar, idman sonunda teknik heyet ve futbolculara yaptırdıkları özel pastalardan ikram ettiler. Teknik Direktör Levent Eriş, Osman Yereşen Tesislerine gelerek kendilerini destekleyen taraftarlara teşekkür etti.

HAKEM ONUR ÖZÜTOPRAK

Bu arada, Osmanlı Stadı'nda oynanacak mücadele saat 20.00’de başlayacak. Maçı hakem Onur Özütoprak yönetecek. Özütoprak yardımcılıklarını Mehmet Yıldırım ve Ali Tuna yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak Yalçın Taşkınfurat görev alacak.