Kaplan galibiyet istiyor

TFF 1. Lig'de ilk yarının son maçında bugün deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Adanaspor'da tek hedef sahadan galibiyetle ayrılmak.

TFF 1. Lig’de ilk yarının son maçında bugün deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Adanaspor’da tek hedef sahadan galibiyetle ayrılmak.

Dün önce uçakla Ankara’ya buradan da karayoluyla Eskişehir’e geçen turuncu-beyazlılar kampa girdi. Turuncu-beyazlılar yaptıkları ter atma antrenmanının ardından maç saatini beklemeye başladı. Ligde üst sıralar için mücadele eden Adanaspor’da tek hedef galibiyet.

Teknik Direktör Osman Özköylü, bugünkü maçtan galibiyetle ayrılarak devre arasına 3 puanla girmeyi arzuladıklarını ve futbolcularına güvendiğini söyledi.

 

HAKEM ABDULLAH YILMAZ

Eskişehir Yeni Stadyumda Saat 15.30’da başlayacak maçı Trabzon bölgesinden Abdullah Yılmaz yönetecek.  Yardımcılıklarını ise İzmir bölgesinden Baran Eraslan ve İzmir bölgesinden Hüsnü Emre Çelimli yapacak.

Bein Sports Max 1 erkanlarından naklen yayınlanacak olan mücadelenin dördüncü hakemi Antalya bölgesinden Burak Şeker Kalaycı olacak.