Kaplan galibiyete hasret

Spor Toto 1. Lig'de İzmir deplasmanında Altınordu'ya 2-0 yenilen Adanaspor camiada hayal kırıklığı yarattı. 5 maçtır galip gelemeyen turuncu-beyazlıların 3 puan hasreti 6'ıncı maça kaldı.

- Spor Toto 1. Lig’de İzmir deplasmanında Altınordu’ya 2-0 yenilen Adanaspor camiada hayal kırıklığı yarattı.   5 maçtır galip gelemeyen turuncu-beyazlıların 3 puan hasreti 6’ıncı maça kaldı.

İzmir deplasmanında Altınordu karşısına mutlak galibiyet için çıkan turuncu-beyazlılar, her iki yarıda yediği gollerle sahadan 2-0 yenik ayrılırken galibiyet hasretini dindiremedi. Turuncu-beyazlılar en son 27 Ekim’de sahasında Karabükspor’u 4-0 yenmişti. Kaplan ardından Denizli deplasmanında rakibine 4-2 yenilirken, sahasında Gazişehir ile 1-1, derbi maçta Adana Demirspor ile 1-1, yine kendi sahasında Hatayspor ile golsüz berabere kalmıştı.

Turuncu-beyazlıların istikrarsız durumu, camiada yeniden endişe yaratırken, takımın biran önce toparlanması istendi.

Teknik Direktör Coşkun Demirbakan, Altınordu maçının ardından yaptığı açıklama şunları kaydetti:

“Sahada oynamaya çalışan iki takım vardı. İlk gole kadar başa baş bir maç oldu. Orta sahayı daha çok kullandı. İkinci yarıda ilk yarıda yediğimiz gole benzer bir gol yedik. Orada oynayan arkadaşlarımızın zafiyeti belli oldu. Altınordu’yu tebrik ederimi İyi oynayıp galibiyeti hak ettiler. Bizim futbolcularımız da elinden geleni yaptılar ama sonucun altından kalkamadık. Aşırı motivasyon bize zarar verdi.’’