Kaplan galibiyete inanıyor

Turuncu-beyazlılar, Ankara'da yaptığı antrenmanın ardından hazırlıklarını tamamladı

Spor Toto 1. Lig’de son 2 haftayı galibiyetle kapatan Adanaspor,  bugün deplasmanda lider Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıklarını dün İlhan Cavcav Tesisleri’nde yaptığı antrenmanın ardından tamamladı.

Turuncu-beyazlılar, dün sabah saatlerinde Adana’dan uçakla Ankara’ya gitti. Kamp yapacakları otele yerleşen turuncu-beyazlılar, öğleden sonra da İlhan Cavcav Tesisleri’nde Teknik Direktör Coşkun Demirbakan nezaretinde antrenman yaptı. Turuncu-beyazlılar, antrenmanın ardından kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

GALİBİYETE YAKIN OLAN TARAFIZ

Teknik Direktör Coşkun Demirbakan, Gençlerbirliği’nin 8 maçı da kazanmasının kendilerini ilgilendirmediğini belirterek, ‘’Biz tamamen kendi oyunumuza bakacağız. Bu maçın senaryosu değişik. Üç ihtimalli bir maç, galibiyete yakın tarafta biziz’’ dedi.

3 EKSİK

Demirbakan, takımda Abdulkadir, Bumba ve Digao’nun sakat olduğunu ve Gençlerbirliği karşısında forma giyemeyeceklerini, yerlerine forma giyecek olanların bu futbolcuları aratmayacağına inandığını ifade etti.

HAKEM YİĞİT ARSLAN

Osmanlı Stadı’nda Saat 14.00’de başlayacak müsabakayı Yiğit Arslan yönetecek. Yardımcılıklarını ise Kamil Çetin ile Mehmet Ali Akkor yapacak.