Kaplan galibiyetle başlamak istiyor

TFF 1. Lig'de zirve mücadelesi yapan Adanaspor, ikinci yarının ilk haftasında deplasmanda yapacağı Denizlispor maçını kazanarak ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmak istiyor.

TFF 1. Lig’de zirve mücadelesi yapan Adanaspor, ikinci yarının ilk haftasında deplasmanda yapacağı Denizlispor maçını kazanarak ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmak istiyor.

Adana’daki hazırlıklarını önceki gün tamamlayarak Denizli’ye giden turuncu-beyazlılar, dün bu kentte son antrenmanını yaparak kamp yaptıkları otelde maç saatini beklemeye başladı. Turuncu-beyazlılarda tek hedef bu maçtan galibiyetle ayrılmak.  Teknik Direktör Osman Özköylü,  karşılaşmanın zorlu geçeceğini, buna rağmen kazanarak yollarına devam etmek istediklerini söyledi.

Teknik Direktör Özköylü’nün görev vermesi halinde ara transferde kadroya katılan ve lisansları çıkartılan futbolcular oynayabilecek.

MAÇIN HAKEMİ ABAY

Denizli Atatürk Stadı’nda Saat 18.00’de başlayacak maçı Süleyman Abay yönetecek. Yardımcılıklarını da Orkun Aktaş ile Deniz Caner Ünal yapacak.

ZEYTİN DALI HAREKATINA DESTEK

Bu arada, Adanaspor A.Ş., yönetimi Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından başlatılan Zeytin Dalı Harekatı’na destek verdi. Siteden yapılan açıklamada, ‘’#ZeytinDalıHarekatı için Afrin'de olan Türk Silahlı Kuvvetlerimiz'in yanındayız. Allah Türk ordusunu muzaffer eylesin!’’ denildi.