Kaplan Gençler'e bileniyor

Spor Toto 1. Lig'de son haftalarda aldığı galibiyetlerle adından söz ettiren Adanaspor, 17 Ocak Pazartesi günü Ankara deplasmanında karşılaşacağı Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

Spor Toto 1. Lig’de son haftalarda aldığı galibiyetlerle adından söz ettiren Adanaspor, 17 Ocak Pazartesi günü Ankara deplasmanında karşılaşacağı Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

Turuncu-beyazlılar dün Çatalan Tesisleri’nde Teknik Direktör Sait Karafırtınalar nezaretinde yaptığı antrenmanla hazırlıklarına devam etti. Yağmur altında düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman bir saati aşkın sürdü. Antrenman sırasında Teknik Direktör Karafırtınalar, futbolcularını sık sık uyardı.

Teknik Direktör Karafırtınalar, Gençlerbirliği’nin güçlü bir ekip olduğunu, maç maç giderek her karşılaşmayı kazanmak istediklerini söyledi.

Bu arada, Adanaspor yönetiminin transfer çalışmalarını sürdürdüğü ve anlaşma sağlanan futbolcularla kısa sürede sözleşme imzalanacağı öğrenildi.