Kaplan gol orucunda

TFF 1. Lig'de Eskişehirspor ile golsüz berabere kalan Adanaspor, iki haftadır rakip fileleri havalandıramadı. Teknik Direktör İpekoğlu da bu durumdan yakındı.

TFF 1. Lig’de Eskişehirspor ile golsüz berabere kalan Adanaspor, iki haftadır rakip fileleri havalandıramadı. Teknik Direktör İpekoğlu da bu durumdan yakındı.

Turuncu-beyazlılar ligin ikinci devresinin ilk 2 maçında gol atma becerisi gösteremedi. Akhisar ve Eskişehirspor maçlarında fileleri havalandıramayan turuncu-beyazlılar, filelerinde de gol görmedi.

Teknik Direktör Engin İpekoğlu da Eskişehirspor maçı sonrası yaptığı açıklamada bu durumdan yakındı. Mutlaka kazanmak istedikleri maçı berabere bitirdiklerini ve bu sonucun iki takıma da yaramadığını söyleyen İpekoğlu, ‘’Her iki takımda kazanma arzusu içerisindeydi. Maalesef, birer puan iki takıma da yaramadı’’ dedi.

Forvet elemanlarının bu maçta istediklerini veremediğini ifade eden İpekoğlu, ‘’Savunmayı istediğiniz kadar iyi yapın, golü atamadığınız zaman ciddi sıkıntı oluyor’’ diye konuştu.