Kaplan Göztepe karşısında

Antalya Belek'te ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Adanaspor, bugün Süper Lig takımlarından Göztepe ile hazırlık maçı yapacak. Karşılaşmada yeni transferlerin de oynaması bekleniyor.

Antalya Belek’te ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Adanaspor, bugün Süper Lig takımlarından Göztepe ile hazırlık maçı yapacak. Karşılaşmada yeni transferlerin de oynaması bekleniyor.

Turuncu-beyazlılar ikinci yarı hazırlıklarını Belek’te Teknik Direktör Osman Ökzöylü nezaretinde günde çift idman yaparak sürdürdü. Turuncu-beyazlılar yarın sona erecek olan kamp öncesi bugün Süper Ligin güçlü takımlarından Göztepe ile hazırlık maçı yapacak.  Teknik Direktör Osman Özköylü’nün Göztepe karşısında yeni transferler Emre Cam, Berkay,  Kürşat, Uche Kalu ve Roni’ye de yer vermesi bekleniyor.

Turuncu-beyazlıların Belek kampı yarın yapacakları ter antrenmanının ardından sona erecek. Futbolcular kendilerine verilecek bir günlük iznin ardından 15 Ocak Pazartesi günü Adana’da toplanacak ve Denizlispor maçının hazırlıklarına başlayacak.