Kaplan hayal kırıklığı

TFF 1. Lig'de zirve mücadelesi yapan Adanaspor'da ligin ikinci yarısının ilk maçında deplasmanda Denizlispor'a 3-1 yenilmesi camiada hayal kırıklığı yarattı.

TFF 1. Lig’de zirve mücadelesi yapan Adanaspor’da ligin ikinci yarısının ilk maçında deplasmanda Denizlispor’a 3-1 yenilmesi camiada hayal kırıklığı yarattı.

Zirve mücadelesinde puan cetvelinin üst sıralarına tırmanmak için Denizlispor karşısına çıkan turuncu-beyazlılar amacına ulaşamadı.  Ortada giden karşılaşmada bireysel hatadan dolayı yenilen golle geriye düşen Adanaspor’da skor 2-1 iken hakem Süleyman Abay’ın Gökhan Süzen’e ikinci sarı kartı göstererek gereksiz yere oyun dışına atması da camiada tepkiyle karşılandı. Özellikle Teknik Direktör Osman Özköylü bu karara maç sonrası yaptığı açıklamada tepki gösterdi.

Taraftarlar ligde kalma mücadelesi veren Denizlispor’a kaptırılan 3 puanın gelecek haftalarda çok aranacağını belirterek, ‘’Puan kaybetmememiz gereken bir maçtı. Tam bir hayal kırıklığı yaşadık’’ dediler.

AKIL ALACAK GİBİ DEĞİL

Adanaspor Teknik Direktörü Osman Özköylü karşılaşma sonrası,   Denizlispor’dan daha fazla galkibiyeti hak etmelerine karşın kaybettikleri için üzüntülü olduklarını belirterek, şunları kaydetti:

‘’Kazanabileceğimiz bir maçı, kaybetmek tabii ki bizi üzüyor. Ama futbol hatayı kaldırmıyor. Belki 45. dakikaya kadar bir tane pozisyon var ama kendi oyuncumuzun bireysel hatası ve sonucunda gelen bir gol, tabii ki, rakibi morallendirdi. Onun işine geldi, biz daha fazla risk almak zorunda kaldık. İkinci yarı gol ararken, kalemizde ikinci golü gördük. Daha sonra hakemin ‘fiyasko’ bir hatasıyla 10 kişi kaldık. Orada oyuncumuza nasıl sarı kart gösterir, oyundan atar, akıl alacak gibi değil. İstemediğimiz bir mağlubiyet oldu. Denizlispor’u tebrik ediyorum, iyi mücadele ettiler. Ama baktığınız zaman, futbolun hakkını ortaya koymaya çalıştığınız zaman iyi oynayan taraf bizdik.’’