Kaplan hayata dönüyor

Spor Toto 1. Lig'de ilk 6 haftada galibiyetle tanışamayan Adanaspor'un son 2 haftayı galibiyetle kapatması camiada büyük sevinç yaşattı. Turuncu-beyazlılara 2-1 galip geldikleri Balıkesir Baltok maçı sonrası teknik heyet tarafından Milli ara nedeniyle futbolculara Perşembe gününe kadar izin verildi.

Spor Toto 1. Lig’de ilk 6 haftada galibiyetle tanışamayan Adanaspor’un son 2 haftayı galibiyetle kapatması camiada büyük sevinç yaşattı. Turuncu-beyazlılara 2-1 galip geldikleri Balıkesir Baltok maçı sonrası teknik heyet tarafından Milli ara nedeniyle futbolculara Perşembe gününe kadar izin verildi.

Cihat Arslan ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına getirilen Coşkun Demirbakan ile turuncu-beyazlılar adeta hayat buldu. Demirbakan’ın takımın başında çıktığı ilk maçta deplasmanda Giresunspor’u yenen turuncu-beyazlılar önceki günde kendi sahasında geriye düştükleri maçı çevirerek sahadan 2-1 galip ayrılırken taraftarlar, ‘’Kaplan hayata dönüyor’’ demekten kendilerini alamadılar.

Turuncu-beyazlılar topladıkları 9 puanla puan cetvelinde 12. Sıraya yerleşirken, Demirbakan yeni hedef olarak ilk 10’u belirledi.

Bu arada, futbolculara Milli ara nedeniyle Perşembe gününe kadar Teknik Direktör Demirbakan tarafından izin verildi.

DAHA İYİ OLABİLİRİZ

Demirbakan, Balıkesirspor Baltok maçının ardından yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"Maçtan önceki analizler hakemin başlama düdüğüyle birlikte çöpe atılır geçerliliği kalmaz. Maç içi ve oyun içi analizi her zaman bu şekilde söylerim yıllardır. Çünkü şartlar değişir, rakip değişir, hakem değişir, atmosfer değişir her şey değişebilir. Kendi oyunumuzu oynamaya çalışıyoruz. Kısa zamanda bu kadar oynayabiliyoruz ama zamanla daha iyi olabiliriz. Futbolcularımızın kafasını karıştırmadan şu zamana kadar ne yaptılarsa bizler de daha disiplinli yapmaya çalıştık. Futbolcularda uyum gösterdiler hepsine teşekkür ederim.’’

Demirbakan, karşılaşma sırasında geriye düşmelerine rağmen kendilerine destek veren taraftara da teşekkür etti.