Kaplan hazırlık maçında yenildi

Yeni sezona Bolu Abat'ta kamp yaparak hazırlanan Adanaspor Suudi Arabistan Pro Lig takımlarından Al Taawon ile yaptığı hazırlık maçını 1-0 kaybetti. Turuncu-beyazlılar, bugün Gaziantep Gazişehir ile yapacakları maçın ardından 1. Etap kamp çalışmalarını tamamlayacak.

- Yeni sezona Bolu Abat’ta kamp yaparak hazırlanan Adanaspor Suudi Arabistan 1. Lig takımlarından Al Taawon ile yaptığı hazırlık maçını 1-0 kaybetti. Turuncu-beyazlılar, bugün Gaziantep Gazişehir ile yapacakları maçın ardından 1. Etap kamp çalışmalarını tamamlayacak.

Turuncu-beyazlıların kamp yaptığı otelin sahasında yapılan hazırlık maçında Teknik Direktör Eyüp Arın, kadrodaki futbolcuların büyük bir bölümünü oynattı. Arın, karşılaşmada futbolcuların son durumlarını gözlerken sık sık notlar aldı.

Turuncu-beyazlılar, bugün Gaziantep Gazişehir ile yapacakları maçın ardından 1. Etap kamp çalışmalarını tamamlayacak. Hazırlık maçının ardından futbolcular 3 günlük izne ayrılacak. İkinci etap kamp çalışmaları 22 Temmuz Cumartesi günü Bolu Abant’ta başlayacak.

-MAGAYE KAMPA KATILDI-

Bu arada, Adanaspor’un golcü futbolcusu Magaye Gueye, dün Bolu Abant’a gelerek kampa katıldı. Magaye Teknik Direktör Arın ve yöneticilerle bir görüşme yaptı. Transfer görüşmesi için İsviçre’ye giden Reynaldo’da Young Boys takımı ile anlaşma sağlayamayınca Abant kampına gelerek çalışmalara başladı.