Kaplan'ın Bolu kampı başlıyor

Bu sezon TFF 1. Lig de mücadele edecek olan ve yeni sezon hazırlıklarının Adana etabını tamamlayan Adanaspor, 1. Etap kamp hazırlıkları için bugün Bolu'da toplanıyor.

– Bu sezon TFF 1. Lig de mücadele edecek olan ve yeni sezon hazırlıklarının Adana etabını tamamlayan Adanaspor,  1. Etap kamp hazırlıkları için bugün Bolu’da toplanıyor.

Osman Yereşen Tesisleri’nde 30 Haziran’da başlayan yeni sezonun Adana etabı hazırlıkları önceki gün sabah gerçekleştirilen antrenmanın ardından tamamlayan ve dün bir izin yapan futbolcular,  bugün akşam saatlerinde Bolu’da kamp yapacakları otelde toplanacak.

Bolu kampına Adanaspor’un Brezilyalı futbolcuları da katılacak. Bolu kampındaki hazırlıklar Sportif Direktör Asim İbrahimov tarafından gerçekleştirilecek.

İKİ TRANSFER DAHA

Bu arada, turuncu-beyazlılar,  Kocaeli Birlikspor'dan Uğur Daşdemir ve Şanlıurfaspor'dan Abdülaziz Solmaz ile sözleşme imzaladı.

Adanaspor’la 2 yıllık sözleşme imzalayan sağ kanat oyuncusu Uğur Daşdemir,  "Adanaspor’da olmaktan çok mutluyum. Allah’ın izniyle burada önemli başarılar yaşamak istiyorum" dedi.

2 yıllık sözleşme imzalayan Abdülaziz Solmaz da,  "İnşallah camiamıza hayırlı uğurlu olur. Adanaspor Yönetim Kurulu Başkanımız Bayram Akgül’e ve transferimde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Adanaspor’u hak ettiği yere taşımak için uğraşacağız"  diye konuştu.