Kaplan'ın defansı çöktü

Spor Toto Süper Lig de Fenerbahçe'den bir puan alarak ikinci yarıya iyi bir giriş yapan Adanaspor, bu maçta ağır kayıplarda verdi. Defansın göbeğinde yer alan Ramos ve Didi ile orta sahanın dinamosu Koman Fenerbahçe maçında sarı kart görerek cezalı duruma düştü.

Spor Toto Süper Lig de Fenerbahçe’den bir puan alarak ikinci yarıya iyi bir giriş yapan Adanaspor, bu maçta ağır kayıplarda verdi. Defansın göbeğinde yer alan Ramos ve Didi ile orta sahanın dinamosu Koman Fenerbahçe maçında sarı kart görerek cezalı duruma düştü.

Fenerbahçe maçının ardından önceki günü izinli geçiren turuncu-beyazlı futbolcular dün akşam Osman Yereşen Tesisleri’nde toplanarak Bursaspor maçının hazırlıklarını startını verdi. Futbolcuların antrenman sırasında bir hayli neşeli oldukları gözlendi.

Bu arada, takımdaki tek sıkıntı cezalı futbolcuların oluşu. Fenerbahçe maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Ramos, Didi ve Koman, Bursaspor karşısında forma giyemeyecekler. Defansın göbeğindeki iki futbolcunun birden cezalı duruma düşmesi sonucu Bursaspor karşısında Viera ile Fenerbahçe maçında cezalı olduğu için oynayamayan Renan Diniz’in görev yapması bekleniyor.

Koman’ın yerine de orta saha da geçen haftaki Fenerbahçe maçında sonradan oyuna giren Teyfik’in yer alması bekleniyor.

Turuncu-beyazlılar, Bursaspor maçı hazırlıklarını bu günde sürdürecekleri antrenmanla devam edecek.