Kaplan'ın kupadaki rakibi Sakarya

TFF 1. Lig takımlarından Adanaspor bu akşam Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu karşılaşmasında Sakaryaspor ile sahasında karşılaşacak.

TFF 1. Lig takımlarından Adanaspor bu akşam Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu karşılaşmasında Sakaryaspor ile sahasında karşılaşacak.

Geçtiğimiz Cumartesi günü deplasmanda hakemi tartışmalı penaltı kararıyla Bursaspor’a 1-0 yenile turuncu-beyazlar, izin yapmadan kupada karşılaşacağı Sakaryaspor maçı hazırlıklarına başladı. Turuncu-beyazlılar dün Gençlik Stadı’nda Teknik Sorumlu Yunus Murat Ceylan’ın nezaretinde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.

Ceylan’ın bu akşamki maçta ligde fazla forma şansı bulamayan futbolculara yer vermesi bekleniyor.

HAKEM ERHAN KUTU

Bu arada, 5 Ocak Stadı’nda Saat 19.00’da başlayacak müsabakayı hakem Erhan Kutu yönetecek. Yardımcılıklarını Mehmet Mithat Levent ile Mehmet Şengül yapacak.

6 KİŞİNİN DAHA TESTİ POZİTİF ÇIKTI

Adanaspor'da yapılan Covid-19 PCR testinde 6 kişin test sonucu pozitif çıktı.

Adanaspor A.Ş'den yapılan açıklamada, ''Bugün oyuncularımız, teknik heyetimiz, idari ekibimize yapılan Covid-19 PCR testinde 6 kişide daha test sonucu pozitif çıkmıştır. Sağlık Bakanlığı'nın ve TFF'nin protokolleri kapsamında tedavileri yapılmaya başlanmıştır'' denildi.

Adanaspor'da daha öncede 3 kişinin testi pozitif çıkmıştı.