Kaplan iyi başlamak istiyor

Spor Toto 1. Lig'in ikinci devresinin ilk maçında Adanaspor bugün Şanlıurfa'da Tetiş Yapı Elazığspor ile karşılaşacak. Adanaspor, sahaya galibiyet için sahaya çıkacak.

Spor Toto 1. Lig’in ikinci devresinin ilk maçında Adanaspor bugün Şanlıurfa’da Tetiş Yapı Elazığspor ile karşılaşacak.  Adanaspor, sahaya galibiyet için sahaya çıkacak.

Adanaspor Elazığspor maçının hazırlıklarını önceki gün Osman Yereşen Tesisleri’nde Teknik Direktör Coşkun Demirbakan’ı n nezaretinde yaptığı antrenmanın ardından tamamladı. Turuncu-beyazlılar, dün sabah yaptığı antrenmanın ardından öğle saatlerinde karayolu ile Şanlıurfa’ya giderek kamp yaptığı otele yerleşti ve maç saatini beklemeye başladı.

Teknik Direktör Coşkun Demirbakan, Elazığspor karşısında galip gelerek ikinci yarıya iyi bir giriş yapmak istediklerini ve bunu da başaracaklarını söyledi.

5 FUTBOLCU YOK

Bu arada, Adanaspor’da sakatlıkları süren Gökhan Sazdağı, Kenan Karışık, Robert, Digao ve Diniz Eazığspor maçında forma giyemeyecek. Sakatlığı geçen Ahmet ise Teknik Direktör Demirbakan’ın görev vermesi halinde sahada olacak.

HAKEM ERKAN ENGİN

Şanlıurfa GAP Stadyumu’nda  Saat 19.00’da başlayacak maçı hakem Erkan Engin yönetecek. Yardımcılıklarını ise Orkun Aktaş ile Cemil Tunç yapacak.