Kaplan izne erken çıktı

TFF 1. Lig takımlarından Adanaspor'un Bolu kampı teknik heyet tarafından bir gün öne alındı. Bugün sona ermesi planlanan kamp dün yapılan antrenmanın ardından tamamlandı. Futbolculara 4 gün süreyle bayram izni verildi.

TFF 1. Lig takımlarından Adanaspor’un Bolu kampı teknik heyet tarafından bir gün öne alındı. Bugün sona ermesi planlanan kamp dün yapılan antrenmanın ardından tamamlandı. Futbolculara 4 gün süreyle bayram izni verildi.

 

Önceki gün Boluspor ile hazırlık maçı yapan ve 1-1 berabere kalan turuncu-beyazlılar, dün Teknik Direktör Levent Eriş nezaretinde hazırlıklarını sürdürdü. Bir saati aşkın süren antrenmanda antrenmanda Boluspor karşısında yer alan futbolcular ayrı çalıştı.

Turuncu-beyazlılar yaptıkları ı antrenmanın ardından Bolu Kampını tamamladı. . Futbolculara teknik heyet tarafından Bayramın ikinci günü olan 12 Ağustos’a kadar izin verildi.

 

12 Ağustos Pazartesi günü Adana’da toplanacak olan turuncu-beyazlılar kendi tesislerinde Akhisarspor maçının hazırlıklarının startını verecek.