Kaplan kampa giriyor

Spor Toto 1. Lig'deki takımlarımızdan Adanaspor yarın sahasında yapacağı Balıkesirspor maçı hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla tamamlayarak kampa girecek. Turuncu-beyazlılar Balıkesirspor karşısında da galip gelerek seriye başlamak istiyor.

Spor Toto 1. Lig’deki takımlarımızdan Adanaspor yarın sahasında yapacağı Balıkesirspor maçı hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla tamamlayarak kampa girecek. Turuncu-beyazlılar Balıkesirspor karşısında da galip gelerek seriye başlamak istiyor.

Turuncu-beyazlılar hafta sonu sahasında yapacağı Balıkesirspor maçı hazırlıklarını dün Osman Yereşen Tesisleri'nde Teknik Direktör Coşkun Demirbakan, nezaretinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Bir saati aşkın süren antrenmanda Teknik Direktör Demirbakan, yarınki maçın taktiği üzerinde durdu. Demirbakan, defanstaki futbolcuları hata yapmamaları konusunda, forvet ve orta saha oyuncularını da birbirlerine daha yakın oynamaları konusunda uyararak, rakibe boş alan bırakmamalarını istedi.

Turuncu-beyazlılar bugün yapacağı antrenmanın ardından hazırlıklarını tamamlayarak kampa girecek ve maç saatini bekleyecek. Turuncu-beyazlılar Balıkesirspor karşısında da galip gelerek seriye başlamak istiyor.

HAKEM BÜLENT BİRİNCİOĞLU

Bu arada, yarın 5 Ocak Fatih Terim Staadı’nda Saat 19.30’da başlayacak müsabakayı hakem Bülent Birincioğlu yönetecek. Yardımcılıklarını ise Muhammet Yumak ve Seyfettin Ünal yapacak.