Kaplan kampa giriyor

Spor Toto 1. Lig'de yarın sahasında Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak olan Adanaspor, bugün yapacağı antrenmanın ardından hazırlıklarını tamamlayarak kampa girecek. Turuncu-beyazlılar dünkü antrenmanı yağmur altında yaptı.

Spor Toto 1. Lig’de yarın sahasında Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak olan Adanaspor, bugün yapacağı antrenmanın ardından hazırlıklarını tamamlayarak kampa girecek. Turuncu-beyazlılar dünkü antrenmanı yağmur altında yaptı.

Turuncu-beyazlıların dün Osman Yereşen Tesisleri’nde Teknik Direktör Coşkun Demirbakan nezaretinde gerçekleştirdiği antrenman sağanak yağmur altında gerçekleşti. Bir saati aşkın süren antrenmanda Demirbakan, futbolcularına son uyarılarını yaptı ve Karabükspor maçında kendilerinen galibiyet istedi.

Demirbakan, son haftalardaki çıkışlarını sürdüreceklerini ve rakibi asla küçümsemediklerini belirterek, Karabükspor karşısında galip geleceklerine inandığını söyledi.

Turuncu-beyazlılar, bugün yapacakları antrenmanın ardından hazırlıklarını tamamlayarak kampa girecek ve maç saatini bekleyecek.

HAKEM MERT GÜZENGE

Bu arada, TFF Merkez Hakem Komitesi Karabükspor maçını yönetecek hakemleri açıkladı. Karşılaşmayı Mert Güzenge yönetecek. Yardımcılıklarını ise Mehmet Yıldırım ile Burak Cansız yapacak.