Kaplan kapalı kutu

Adanaspor'da ilk yarının sona ermesiyle birlikte futbolcular tatile çıkarken ara transferin yapılıp yapılmayacağı konusunda tam bir belirsizlik yaşanıyor. Sakat futbolcuların çokluğunun yanı sıra cezalardan dolayı ligin ilk yarısında kadro kurmakta zorluklar yaşayan turuncu-beyazlılar ara transferde kadrosunu güçlendirmesi kaçınılmaz görünüyor.

Adanaspor’da ilk yarının sona ermesiyle birlikte futbolcular tatile çıkarken ara transferin yapılıp yapılmayacağı konusunda tam bir belirsizlik yaşanıyor.

Sakat futbolcuların çokluğunun yanı sıra cezalardan dolayı ligin ilk yarısında kadro kurmakta zorluklar yaşayan turuncu-beyazlılar ara transferde kadrosunu güçlendirmesi kaçınılmaz görünüyor. Ligi 19 puanla 11’inci sırada bitiren turuncu-beyazlıların ikinci yarı korkulu rüya görmemesi için kale hariç hemen hemen her bölgeye mutlaka transferlerin yapılması gerektiğini söyleyen taraftarlar, ‘’Yönetimden bu konuda bir an önce harekete geçmesini ve yeni futbolcuların 2 Ocak’taki hazırlıklara yetiştirilmesini bekliyoruz’’ dediler.

Bu arada, Teknik Direktör Coşkun Demirbakan ve yöneticilerin transfer konusunda sürekli iletişim halinde oldukları da öğrenildi.

Tatilde olan turuncu-beyazlı futbolcular, 2 Ocak’ta Adana’da toplanarak ligin ikinci yarısının hazırlıklarına başlayacak.