Kaplan lige havlu attı

Spor Toto Süper Ligde İstanbul deplasmanında Galatasaray'a 4-0 yenilen turuncu-beyazlı futbolculara ve Teknik Direktör Levent Şahin'e sergilenen rezil futbolun ardından büyük tepki var. Adanaspor'u Galatasaray karşısında izleyen spor yazarlarının ortak kanısı, ''Adanaspor ligin uzak ara en kötü takımı'' oldu.

Spor Toto Süper Ligde İstanbul deplasmanında Galatasaray’a 4-0 yenilen turuncu-beyazlı futbolculara ve Teknik Direktör Levent Şahin’e  sergilenen rezil futbolun ardından büyük tepki var.  Adanaspor’u Galatasaray karşısında izleyen spor yazarlarının ortak kanısı, ‘’Adanaspor ligin uzak ara en kötü takımı’’ oldu.

Akhisar Belediyespor karşısında alınan galibiyetin ardından ligde kalmak için biraz umutlanan ve Galatasaray karşısına puan umuduyla çıkan turuncu-beyazlıların, 4-0 gibi farklı bir skorla yenilmesi taraftarları kahretti. Takımın farklı yenilmesinden çok sergilenen futbola ve herhangi varlık gösterememesine kızan taraftarlar, matematiksel olarak umutların olmasına karşın takımın Galatasaray yenilgisiyle bir alt lige düştüğünün ilan edildiği görüşünde birleştiler.

‘’Geçen sezon TFF 1. Lig de Nisan ayında şampiyonluğunu ilan eden takımımız  bu yıl ligden düşmesini ilan etmeye hazırlanıyor’’ diyen taraftarlar, Teknik Direktör Levent Şahin ve yönetime büyük tepki gösterdiler.

Adanaspor’u Galatasaray karşısında izleyen spor yazarlarının ortak kanısı, ‘’Adanaspor ligin uzak ara en kötü takımı’’ oldu. Ligin ürettiği pozisyonu değerlendirememe konusunda en beceriksiz takımı olduğunu söyleyen yazarlar, ‘’Kadro olarak ligin en zayıf takımı Adanaspor.. Ruhen bitmişler küme düşmüşler, PAF takımı ile çıksalar daha iyi mücadele ederlerdi’’ dediler.

-ŞAHİN FUTBOLCULARI KUTLADI-

 

Karşılaşma sonrası maçı değerlendiren Teknik Direktör Levent Şahin,  “Yediğimiz ilk gole kadar oyun düzenimiz istediğimiz gibi gidiyordu. Golü yedikten sonra, benim için önemli olan oyuncularımın gösterdiği reaksiyondu. Ancak ikinci devrede 12 dakikada 3 gol olunca oyun sistemimiz değişti. Rakibi tebrik ediyorum ama takımımı da tebrik ediyorum. 4 gol yememize karşın, hep içeriye doğru oynadık. Bundan sonraki kalan süreçte bu benim için daha önemli. İddiamız matematiksel olarak devam ettiği sürece ben ve arkadaşlarım bu işin peşini bırakmayacağız”  dedi.

Şahin,  hem Milli Takım’da hem de Adanaspor’da görev almasının takımı olumsuz etkilediği konusunda yapılan yorumlara katılmadığını, ancak herkesin fikrine saygı duyduğunu da sözlerine ekledi.