Kaplan moralli gitti

TFF 1. Lig'de Altınordu'yu 5-2 yenerek dikkatleri üzerine çeken Adanaspor yarın deplasmanda yapacağı Giresunspor maçına moralli gitti.

- TFF 1. Lig’de Altınordu’yu 5-2 yenerek dikkatleri üzerine çeken Adanaspor yarın deplasmanda yapacağı Giresunspor maçına moralli gitti.

Turuncu-beyazlılar, Altınordu maçı sonrası ara vermeden Giresunspor maçı hazırlıklarına başladı. Turuncu-beyazlılar dün sabah saatlerinde Osman Yereşen Tesisleri’nde Teknik Sorumlu Yunus Murat Ceylan nezaretinde antrenman yaptı. Bir saati aşkın süren antrenmanda futbolcuların bir hayli moralli oldukları gözlendi. Antrenmanda Giresunspor maçının taktiği üzerinde duruldu.

Hazırlıklarını tamamlayan turuncu-beyazlılar, akşam saatlerinde uçakla Giresun’a hareket etti. Bugün Giresun’de ter antrenmanı yapacak olan turuncu-beyazlılar, hazırlıklarını tamamlayarak kampa girecek ve maç saatini bekleyecek.

HAKEM ONUR ÖZÜTOPRAK

Bu arada, TFF Merkez Hakem Komitesi Giresunspor maçını yönetecek hakemi açıkladı. Buna göre, karşılaşmayı hakem Onur Özütoprak yönetecek. Yardımcılıklarını da Ceyhun Sesigüzel ile Esat Sancaktar yapacak.

LOCA FİYATLARI AÇIKLANDI

Adanaspor A.Ş’den yapılan açıklamada, ‘’Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulunun; “lig ve kupa müsabakalarında locaların yüzde 50 kapasitesi kadar seyirci alınması” kararı doğrultusunda, 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu locaları satışa sunulacaktır’’ denildi.

Beş kişilik localar 25 bin, tek kişilik localar 5 bin liradan satılacak.