Kaplan moralsiz

Spor Toto 1. Lig takımlarından Adanaspor'un ligin ilk maçında sahasında Elazığspor ile 1-1 berabere kalıp puan kaybetmesinin yanında karşılaşma sırasında bir grup taraftarın Başkan Bayram Akgül ile tartışması camiada moralleri bozdu.

- Spor Toto 1. Lig takımlarından Adanaspor’un ligin ilk maçında sahasında Elazığspor ile 1-1 berabere kalıp puan kaybetmesinin yanında karşılaşma sırasında bir grup taraftarın Başkan Bayram Akgül ile tartışması camiada moralleri bozdu.

Adanaspor, Cuma günü İstanbul deplasmanında Ümraniye ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarını Osman Yereşen Tesisleri’nde sürdürüyor. Teknik Direktör Cihat Arslan yönetimindeki antrenmanlarda futbolcuların Elazığspor karşısında kaybedilen puandan dolayı bir hayli moralsiz oldukları belirtildi.

Turuncu-beyazlılar hazırlıklarını bugünde yapacakları antrenmanla sürdürecek. Bu arada, yeni transferler Andaç ile Yüksel’in Ümraniyespor maçı kadrosuna dahil edilecekleri öğrenildi.

HAK ETMİYOR

Öte yandan, Elazığspor karşılaşması sırasında taraftarın Başkan Bayram Akgül’e tepkisi camiada tepkiyle karşılandı. Camianın ileri gelenleri bugüne kadar takıma sahip çıkan Başkan Akgül’ün bu tepkileri hak etmediğini öne sürerek, taraftar ile yönetim arasındaki bu olumsuzlukların bir an önce son bulmasını istediler.