Kaplan mucize peşinde

TFF 1. Lig'de zor günler geçiren ve 12 haftadır galibiyete hasret kalan Adanaspor, bugün lider Hatayspor ile karşılaşacak. Turuncu-beyazlıların formda olan Hatayspor karşısında nasıl bir skor alacağı spor kamuoyu tarafından merakla bekleniyor.

– TFF 1. Lig’de zor günler geçiren ve 12 haftadır galibiyete hasret kalan Adanaspor, bugün lider Hatayspor ile karşılaşacak. Turuncu-beyazlıların formda olan Hatayspor karşısında nasıl bir skor alacağı spor kamuoyu tarafından merakla bekleniyor.

Turuncu-beyazlılar Hatayspor maçının hazırlıklarını dün sabah saatlerinde Gençlik Stadı’nda Teknik Direktör Engin İpekoğlu yönetiminde yaptığı antrenmanla tamamladı. Bir saati aşkın süren antrenmanda Hatayspor maçının taktiği üzerinde duruldu.

Turuncu-beyazlılar, hazırlıklarını tamamlamalarının ardından karayoluyla Hatay’a giderek kamp yapacağı otele yerleşti ve maç saatini beklemeye başladı.

HAKEM YİĞİT ARSLAN

Antakya Atatürk Stadı’nda Saat 14.00’de yapılacak maçı Yiğit Arslan yönetecek. Yardımcılıklarını da Cemal Bingül ile Deniz Turgut yapacak.