Kaplan Osmanlı hazırlıklarına başladı

Spor Toto 1. Lig'de geçen haftayı galibiyetle kapatan Adanaspor, hafta sonu deplasmanda yapacağı Osmanlıspor maçının hazırlıklarına başladı.

Spor Toto 1. Lig’de geçen haftayı galibiyetle kapatan Adanaspor,  hafta sonu deplasmanda yapacağı Osmanlıspor maçının hazırlıklarına başladı.

Turuncu-beyazlılar Osmanlıspor maçının hazırlıklarının startını Teknik Direktör Coşkun Demirbakan’ın nezaretinde Gençlik Stadı’nda verdi.  Bir saati aşkın süren antrenman öncesi Teknik Direktör Demirbakan, futbolcularla toplantı yaparak Eskişehirspor galibiyetinden dolayı kutladı.  Toplantının ardından yapılan antrenmanda futbolcuların neşeli halleri dikkatlerden kaçmadı.

KADRODA 7 EKSİK

Bu arada, turuncu-beyazlılarda cezalı ve sakat futbolcu sayısı 7’ye yükseldi. Adanaspor’da Didi ve Emre Can sezonu kapatmıştı.  Abdulkerim ve Kenan’ın sakatlıkları devam ederken bu futbolculara son maçta sakatlanan Digao’da eklendi.

Eskişehirspor maçında kırmızı kart gören Renan Diniz ile sarı kart gören Özkan’da cezalı duruma düştü. Her iki futbolcu Osmanlıspor maçında yer alamayacak.

MAÇ BOLU’DA

Öte yandan,  Osmanlı Stadı’nın zemininden dolayı karşılaşmanın Pazar günüm Saat 13.30’da Bolu’da oynanacağı bildirildi.

Turuncu-beyazlılar, hazırlıklarını bugün yapacakları antrenmanla sürdürecek.