Kaplan puan avında

Spor Toto 1. Lig'de geçen hafta sahasında Samsunspor'u 1-0 yenerek birazda olsa nefes alan Adanaspor, İstanbul deplasmanında bugün Tuzlaspor ile karşılaşacak.

Spor Toto 1. Lig’de geçen hafta sahasında Samsunspor’u 1-0 yenerek birazda olsa nefes alan Adanaspor, İstanbul deplasmanında bugün Tuzlaspor ile karşılaşacak.

Turuncu-beyazlılar Çatalan Tesisleri’nde Teknik Direktör Sait Karafırtınalar nezaretinde yaptığı antrenmanla Tuzlaspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Son antrenmanda Tuzlaspor maçının taktiği üzerinde durulurken, Teknik Direktör Karafırtınalar, futbolcularından 90 dakika boyunca mücadele etmelerini istedi.

Karafırtınalar, Tuzlaspor karşısında puan ya da puanlar alacaklarına inandığını belirterek, sezon sonunda ligi en iyi yerde bitireceklerini söyledi.

Turuncu-beyazlılar hazırlıklarını tamamlamalarının ardından dün uçakla İstanbul’a giderek konaklayacakları otele yerleşerek maç saatini beklemeye başladı.

HAKEM BAHATTİN ŞİMŞEK

Bu arada, Eyüp Stadı’nda Saat 14.30’da başlayacak müsabakayı hakem Bahattin Şimşek yönetecek. Yardımcılıklarını da Mehmet Ali Akkor ile Burak Cansız yapacak.