Kaplan rahatladı

Adanaspor'un deplasmanda Elazığspor'u 3-2 yenerek ligde kalmayı matematiksel olarak garantilemesi camiayı ve taraftarı sevince boğdu. Turuncu-beyazlıların Elazığspor karşısında güzel bir futbol sergileyerek galibiyete ulaştığı maça Uche Kalu'nun attığı gol galibiyet golü sonrası çıkan olaylar damga vurdu.

Adanaspor’un deplasmanda Elazığspor’u 3-2 yenerek ligde kalmayı matematiksel olarak garantilemesi camiayı ve taraftarı sevince boğdu. Turuncu-beyazlıların Elazığspor karşısında güzel bir futbol sergileyerek galibiyete ulaştıpı maça Uche Kalu’nun attığı gol galibiyet golü sonrası çıkan olaylar damga vurdu.

Maça hızlı başlayan Adanaspor Bahattin ile kazandığı golle öne geçerken ardından oyunu rolantiye alınca bir anda 2-1 yenik duruma düştü. Ancak ilk yarının son dakikasında Yener ile beraberliği yakalayan turuncu-beyazlılar, maçın ikinci yarısında son dakikalarda Uche Kalu’nun attığı golle sahadan 3-2 galip ayrılarak ligde kalmayı matematiksel olarakta garantiledi.

UCHE’NİN GOLÜ SONRASI OLAYLAR ÇIKTI

Bu arada, Uche Kalu’nun attığı galibiyet sonrası Elazığspor taraftarları olaylar çıkardı.   Turuncu-beyazlıların golünün ardından Elazığspor taraftarları sahaya yabancı maddeler atmaya başladı. Maç tam 15 dakika durdu. Hakemler ve futbolcular saha ortasında toplanırken, tribünlere müdahale etmek için askerler ve çevik kuvvet tribüne girdi. Uzun süre duran maç, kaldığı yerden devam ettirildi ve Adanaspor 2-3 kazandı.Müsabakanın son dakikalarını iki yardımcı hakem de aynı çizgide tamamlamak zorunda kaldı.