Kaplan revire döndü

Spor Toto 1. Lig takımlarından Adanaspor hafta sonu başlayacak lig öncesi sakatlıklar can sıkmaya başladı. Bolu kampındaki ilk hazırlık maçında sakatlanan Didi'nin ardından üzerine çay dökülen İrfan Can ile kaptan Onur Akbay'da sakatlandı. Her iki futbolcu 2'şer hata takımdan uzak kalacak.

Adanaspor, 11 Ağustos Cumartesi günü sahasında yapacağı Elazığspor maçının hazırlıklarını Osman Yereşen Tesisleri’nde Teknik Direktör Cihat Arslan’ın nezaretinde sürdürüyor. Hazırlıklar devam ederken Bolu kampındaki ilk hazırlık maçında sakatlanan ve 10 hafta takımdan uzak kalacak olan stoper Didi’nin ardından üzerine çay dökülen kaleci İrfan Can ile kaptan Onur’da sakatlanarak takımdan 2’şer hafta uzak kalacak.

Bu arada, bir süredir sakat olan Macar santrafor Robert’in takımla antrenmanlara başladığı ve Elazığspor karşısında oynayabileceği öğrenildi.

Teknik Direktör Arslan’ın üzerine çaydanlık dökülerek bacağında 2’inci derece yanık oluşan İrfan Can’ın dikkatsizlik sonucu sakatlanmasına bir hayli sinirlendiği ve profesyonel futbolcuların kendilerine dikkat etmeleri gerektiğini söylediği öğrenildi.