Kaplan, Şahin'siz çalışıyor

Spor Toto Süper Lig de zor günler geçiren ve Galatasaray maçıyla birlikte zorlu bir fikstüre girecek olan Adanaspor'da Teknik Direktör Levent Şahin, Milli Takım'daki görevine gidince futbolcular hazırlıklarını yardımcı antrenörle yapmaya başladı.

- Spor Toto Süper Lig de zor günler geçiren ve  Galatasaray maçıyla birlikte zorlu bir fikstüre  girecek olan Adanaspor’da Teknik Direktör Levent Şahin,  Milli Takım’daki görevine gidince futbolcular hazırlıklarını yardımcı antrenörle yapmaya başladı.

Devre arasında takımın başına getirilen Levent Şahin, sözleşmesinde bulunan madde gereği A Milli Takım’daki görevine gitmesi nedeniyle turuncu-beyazlılar, teknik direktörsüz kaldı. Turuncu-beyazlılar Ligin 26. Haftasında İstanbul deplasmanında 3 Nisan Pazartesi günü Galatasaray ile yapacağı maçın hazırlıklarını Osman Yereşen Tesisleri’nde yardımcı antrenör Ersin Aka nezaretinde sürdürüyor. 

Futbolcuların  Akhisar Belediyespor karşısında alınan ve 5 hafta sonra gelen galibiyetin ardından neşeli oldukları öğrenildi.

Şahin’in A Milli Takım'ın, 27 Mart'ta Eskişehir'de Moldova ile yapacağı hazırlık maçının ardından Adana’ya döneceği ve 28 Mart Çarşamba günü takımın başında olacağı bildirildi.

 Bu arada, Adanaspor, hazırlıklarını bugün Osman Yereşen Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla sürdürecek.