Kaplan sakata geldi

Spor Toto Süper Lig de umutlarını iyice azaltan ve hafta sonu sahasında Çaykur Rizespor ile zorlu bir karşılaşma yapacak olan Adanaspor sakata geldi. Galatasaray maçında Ahmet Dereli ve Sami Can Keskin'in sakatlanmaları teknik heyeti düşündürmeye başladı.

- Spor Toto Süper Lig de umutlarını iyice azaltan ve hafta sonu sahasında Çaykur Rizespor ile zorlu bir karşılaşma yapacak olan Adanaspor sakata geldi. Galatasaray maçında Ahmet Dereli ve Sami Can Keskin’in sakatlanmaları teknik heyeti düşündürmeye başladı.

İstanbul deplasmanında Galatasaray’a 4-0 yenilerek ağır bir darba alan ve ligde kalma umutlarını mucizelere bırakan Adanaspor, hafta sonu sahasında yapacağı Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı. Turuncu-beyazlılar Osman Yereşen Tesisleri’nde Teknik Direktör Levent Şahin, hazırlıklarını sürdürüyor.

Bu arada, Galatasaray maçında aldığı darbe sonucunda sakatlanan Ahmet Dereli ve Sami Can Keskin’in durumları teknik heyeti düşündürmeye başladı. Antrenmanlarda yer alman iki futbolcunun tedavilerine başlandı.

Turuncu-beyazlılar Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını bugün de yapacağı antrenmanla sürdürecek.