Kaplan startı verdi

Antalya Belek'teki ikinci yarı hazırlık kampını 13 Ocak Cumartesi günü tamamlayan turuncu-beyazlı futbolcular, bir günlük iznin ardından dün akşam Adana'da toplanarak, Denizlispor maçının hazırlıklarının startını verdi.

Antalya Belek’teki ikinci yarı hazırlık kampını 13 Ocak Cumartesi günü tamamlayan turuncu-beyazlı futbolcular, bir günlük iznin ardından dün akşam Adana’da toplanarak, Denizlispor maçının hazırlıklarının startını verdi.

Osman Yereşen Tesisleri’nde akşam saatlerinde toplanan turuncu-beyazlılar, Teknik Direktör Osman Özköylü nezaretinde bir saati aşkın süren bir antrenman gerçekleştirdi. Antrenman öncesi Teknik Direktör Özköylü, futbolcularla kısa bir toplantı yaptı.

Turuncu-beyazlılar 20 Ocak Cumartesi günü deplasmanda yapacakları Denizlispor maçı hazırlıklarını bugün yapacakları antrenmanla sürdürecek.

STOPER BÖLGESİNE BİR TRANSFER DAHA

Bu arada, Adanaspor teknik kadrosunun Göztepe’den alınan Emre Can’ın ardından stoper bölgesine bir transfer daha yapmayı düşünüyor. Yöneticilerin  bazı futbolcularla temas halinde oldukları ve kısa süre içerisinde bu transferi de bitirmeyi planladıkları öğrenildi.