Kaplan telafi peşinde

TFF 1. Lig'de son 2 haftayı puansız kapatarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Adanaspor, bu akşam Balıkesirspor karşısında galip gelerek kayıplarını telafi ve taraftarıyla barışmak için sahaya çıkacak.

TFF 1. Lig’de son 2 haftayı puansız kapatarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Adanaspor, bu akşam Balıkesirspor karşısında galip gelerek kayıplarını telafi ve taraftarıyla barışmak için sahaya çıkacak.

Önceki gün Balıkesir’e giden turuncu-beyazlılar dün Teknik Sorumlu Yunus Murat Ceylan, nezaretinde yaptığı ter antrenmanının ardından hazırlıklarını tamamladı. Turuncu-beyazlılar konakladıkları otelde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. Son 2 haftayı puansız kapatarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Adanaspor, bu akşam Balıkesirspor karşısında galip gelerek kayıplarını telafi ve taraftarıyla barışmak için sahaya çıkacak.

Bu arada, teknik heyetin isteği doğrultusunda yönetim tarafından kadro dışı bırakılan kaptan Tevfik ile Eren Keleş bu maçta forma giyemeyecek.

HAKEM EMRE MALOK

Balıkesir Atatürk Stadı’nda Saat 19.00’da başlayacak karşılaşmayı hakem Emre Malok yönetecek. Yardımcılıklarını Erkan Akbulut ile Mehmet Ali Akkor yapacak.