Kaplan, Ümraniye avına çıkıyor

Spor Toto 1. Lig'de bu akşam yapacağı Ümraniyespor maçının hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamlayan Adanaspor kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. Turuncu-beyazlılar, sahasındaki maçta karşılaşmaya galibiyet parolası ile çıkacak.

Spor Toto 1. Lig’de bu akşam yapacağı Ümraniyespor maçının hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamlayan Adanaspor kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. Turuncu-beyazlılar, sahasındaki maçta karşılaşmaya galibiyet parolası ile çıkacak.

Turuncu-beyazlılar, Ümraniyespor maçı hazırlıklarını dün Osman Yereşen Tesisleri’nde yaptığı Teknik Direktör Coşkun Demirbakan’ın nezaretinde yaptığı antrenmanın ardından tamamladı. Turuncu-beyazlılar, kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

Sakat ve cezalı futbolcuların eksikliğine karşın Adanaspor, Ümraniyespor karşısında sahaya galibiyet parolası ile çıkacak. Turuncu-beyazlılar alacakları galibiyetle üst sıralara tırmanmaya devam etmek istiyor.

Teknik Direktör Coşkun Demirbakan, Ziraat Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe gibi zorlu bir rakibi eleyerek moral motivasyon açısındanüst seviyede olan Ümraniyespor karşısında taraftarın desteğiyle galip geleceklerine inandığını söyledi.

TAKIMDA 5 EKSİK

Bu arada, Adanaspor’da, Renan Diniz ile Digao’nun sakatlıklarından, kaptan Veli, Hakan ve Özkan’da kart cezalarından dolayı forma giyemeyecek.

HAKEM KUTLUHAN BİLGİÇ

Öte yandan, 5 Ocak Stadyumu’nda Saat 19.00’da başlayacak maçı hakem Kutluhan Bilgiç yönetecek. Yardımcılıklarını ise Burak Cansız ile Hakan Karabalcık yapacak.