Kaplan ve şimşek puan avında

Adana ve İzmir’in PTT 1. Lig’deki temsilcileri bugün birbirleriyle karşılaşacak. Lider Adanaspor, deplasmanda Karşıyaka ile mücadele ederken, Adana Demirspor ise İzmir’in diğer temsilcisi Göztepe’yi sahasında ağırlayacak.

Turuncu-beyazlı futbolcular dün sabah antrenmanının ardından öğle saatlerinde havayolu ile karşılaşmanın oynanacağı İzmir şehrine, daha sonra burada konaklayacağı otele geçerek maç saatini beklemeye başladı.

Karşılaşmada sarı kart cezalısı Mehmet Sak ve sakatlıkları devam eden Sabit Hakan Yılmaz ile Ergin Keleş forma giyemeyecek. Öte yandan Fahri Akyol, Renan Da Silva ve kaptan Merthan Açıl Adanaspor’da sarı kart sınırında bulunan isimler.

İzmir Atatürk Stadyumunda saat 16.00’da başlayacak karşılaşmayı hakem Sarper Barış Saka yönetecek. Sakar’ın yardımcılıklarını da Serdar Akçer ile Murat Ergin Gözütok, yapacak.

ŞİMŞEK HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Bu arada, Göztepe ile karşılaşacak olan Adana Demirspor’da da hazırlıklar tamamlandı. Maç saatini beklemeye başlayan şimşekte tek hedef galibiyet.  Mavi-lacivertliler Göztepe maçından galibiyetle ayrılarak çıkışa geçmenin ve seri yakalamanın hesapları yapılıyor.

5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda saat 18.30 da başlayacak maçı Mehmet Emre Atasoy yönetecek. Atasoy’un yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Osman Karakaş yaparken karşılaşmanın 4. hakemi de İbrahim Bülbül olarak belirlendi.